Slank, Fit en Vitaal in 35 min.

 

Milon Vitaal

Op zoek naar een manier om op een zeer veilige manier fitter, slanker & vitaler te worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden en ondertussen wel met plezier effectief en veilig bewegen met intensievere begeleiding ?

Dan is de Milon Vitaal upgrade een juiste keuze !

Wat is de Milon fitness cirkel ?
De Milon-Cirkel is een slimme combinatie van 12 volautomatische toestellen. De Milon-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie, beweginsgsloop en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Je kunt echt niets meer fout doen. Je zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld, je kunt niet te ver bewegen.  Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 35 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Bij het instellen kunnen we rekening houden met eventuele klachten waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.  Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig en zeer effectief

Kies voor de Milon Premium fitness Cirkel

En ga voor gegarandeerd resultaat !

 

Feel Good beschikt over 2 milon cirkels met elk verschillende oefeningen

Gegarandeerd resultaat

 Fit in 2x 35 minuten per week

 Geen wachttijden

 Snel en Veilig trainen met extra begeleiding

Efficiënt trainen, 15x sneller resultaat dan bij standaard fitness mede door excentrische training

 Trainen op volautomatische toestellen met je persoonlijke chipkaart

Om de 20 trainingen nieuwe Inbody meting en nieuw trainingsprogramma

Claim nu jouw gratis proefsessie op onze Milon Cirkel !

We overtuigen je tijdens deze gratis proefsessie graag wat deze unieke en nieuwste manier van fitness voor jou kan betekenen. En dat je na deze proefsessie lid wilt blijven van Feel Good.
Na de proefsessie geven wij advies, leggen alle mogelijkheden uit en kijken we samen wat de beste manier is om je doel te behalen.
Wacht niet langer en zet vandaag nog je eerste stap:

Fast start !

Wil je vandaag nog een afspraak maken ?   Bel dan snel   : 0475-470649