Feel Good staat voor voordelig fitnessen

Onze Fitness lidmaatschappen zijn meer dan aantrekkelijk en motiveren je ongetwijfeld om vol te houden. Er is keuze tussen tussen en 1-Jarig of een 2-Jarig lidmaatschap. Daarnaast kan je ook kiezen voor een Flexibel lidmaatschap waarbij je het lidmaatschap iedere maand kunt opzeggen.

Wie graag aandacht besteedt aan zijn of haar gezondheid, de beste manier zoekt om fitter, slanker of sterker te worden in een aangename omgeving, is bij Feel Good aan het juiste adres.  Feel Good heeft naast dat wat een standaard sportschool aanbiedt nog wat extra`s in haar aanbod, en is dan ook een club waar je op verschillende manieren aan je lichaam en gezondheid kunt werken.

Onze fitness is verdeeld in verschillende zones.
Er is een unieke functionele trainingszone, een waar alle leden toegang tot hebben en waar ieder lid kan profiteren van een gratis introductieles met trainer die op bepaalde tijdstippen en dagen worden aangeboden.  Er is een cardio zone, een Technogym fitness zone en een sterling plate loaded zone voor het echte zware werk met dumbells tot wel 60 kg. Leden kunnen er voor kiezen om met onze speciale Feel Good trainings app te gaan werken en hun persoonlijk schema en begeleidingsplan samen te stellen waarbij ze een keuze kunnen maken uit veel zeer uitgebreide oefeningen en schema`s met uitstekende en duidelijke uitleg.

Speciale Milon Vitaal premium fitness zone,
Deze is speciaal voor die mensen die weinig tijd hebben om te sporten maar toch zeer effectief en zeer veilig willen trainen met extra begeleiding.   Hier train je op apparatuur die zich m.b.v. een chipkaart, die door de personal trainer is ingesteld, automatisch instelt op jouw persoonlijke gegevens. Je kunt niet meer fout sporten op deze manier, zelfs met een blessure kun je veilig en verantwoord je fitnesstraining uitvoeren. En dat alles in maar 35 min per training met wel 15x sneller resultaat dan bij een standaard fitnesstraining.  Om de 20 trainingen krijg je een Inbody meting en nieuw programma van de trainer om zo maximale progressie uit je trainingen te halen,

Het lesaanbod bij Feel Good is zeer ruim.  Feel Good biedt live groepslessen aan zoals: Body Pump, Body Shape, Step & Shape, Zumba, Yoga, Body Balance, Abs Attack , Indoor Walking en nog veel meer… Naast de vele live lessen bieden wij de hele dag door ook vele virtuele groepslessen aan zoals: Spinning, Body Pump, Body Balance, CX Works, Grit, sh Bam, Combat, Zumba en dus stellen wij niemand teleur. Je kunt gemakkelijk online lessen reserveren, voeg daar onze ruime openingsuren aan toe, en je hebt een club om u tegen te zeggen. En dat al vanaf € 9,95 per 4 weken

Spreekt het aanbod van Feel Good jou aan, maar je hebt nog een abonnement lopen bij een andere sportschool, dan kun je gebruik maken van onze overstapservice.  Beslis jij om over te stappen, dan kun jij zelfs al gratis sporten bij Feel Good tot je oude abonnement is verlopen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt bij inschrijving, is een opzegbevestiging met einddatum van je oude fitnesscentrum.  Wil je misschien eerst weten of Feel Good in Echt wel iets voor jou is ? Vraag dan een eenmalige gratis dagpas aan om te ervaren wat Feel Good je te bieden heeft.

Extra voordelen bij Feel Good,
Naast het fitness kun je er ook nog voor kiezen om extra gebruik te maken van de zonnebank of na het sporten ontspannen in onze sauna.