Feel Good staat voor voordelig fitnessen

Onze Fitness lidmaatschappen zijn meer dan aantrekkelijk en motiveren je ongetwijfeld om vol te houden. Er is keuze tussen tussen en 1-Jarig of een Flexibel lidmaatschap waarbij je het lidmaatschap iedere maand kunt opzeggen.

Wie graag aandacht besteedt aan zijn of haar gezondheid, de beste manier zoekt om fitter, slanker of sterker te worden in een aangename omgeving, is bij Feel Good aan het juiste adres.  Feel Good heeft naast dat wat een standaard sportschool aanbiedt nog wat extra`s in haar aanbod, en is dan ook een club waar je op verschillende manieren aan je lichaam en gezondheid kunt werken.

Onze fitness is verdeeld in verschillende zones.
Er is een unieke functionele trainingszone.  Er is een cardio zone, een Technogym fitness zone en een sterling plate loaded zone voor het echte zware werk met dumbells tot wel 60 kg.

Speciale Milon Vitaal premium fitness zone,
Deze is speciaal voor die mensen die weinig tijd hebben om te sporten maar toch zeer effectief en zeer veilig willen trainen met extra begeleiding.   Hier train je op apparatuur die zich m.b.v. een chipkaart, die door de personal trainer is ingesteld, automatisch instelt op jouw persoonlijke gegevens. Je kunt niet meer fout sporten op deze manier, zelfs met een blessure kun je veilig en verantwoord je fitnesstraining uitvoeren. En dat alles in maar 35 min per training met wel 15x sneller resultaat dan bij een standaard fitnesstraining.  Om de 20 trainingen krijg je een Inbody meting en nieuw programma van de trainer om zo maximale progressie uit je trainingen te halen,

Het lesaanbod bij Feel Good is op dit moment iets beperkt.  Feel Good biedt op dit moment live groepslessen aan zoals: Body Pump en Indoor Walking aan….

Wil je misschien eerst weten of Feel Good in Echt wel iets voor jou is ? Vraag dan een eenmalige gratis dagpas aan om te ervaren wat Feel Good je te bieden heeft.